VERON Zaanstreek (A46)

Onze afdeling

De VERON afdeling Zaanstreek (A46) werd op 15 maart 1945 opgericht als één van de eerste afdelingen van de toenmalige V.E.R.O.N. (in oprichting), die later dat jaar op 21 oktober 1945 het leven zag door samengaan van de N.V.V.R, N.V.I.R. en V.U.K.A. Er waren destijds 28 lokale afdelingen na de oprichting.

Ingang “De Groote Weiver” bij de rode deur

Onze locatie

De VERON Zaanstreek heeft geen eigen clubhuis, maar huurt eens per maand (behoudens juli en augustus) een ruimte te Wormerveer voor het houden van de verenigingsavonden.

Onze verenigingsavonden

De VERON Zaanstreek organiseert 10 keer per jaar een verenigingsavond. De verenigingsavonden hebben tot doel een ontmoetingsplaats te zijn voor de leden en tevens ruimte te bieden aan het bestuur om vergaderingen te organiseren. Ook kan er een lezing of verkoping zijn tijdens deze avonden.

De verenigingsavond is op de 2e woensdag van de maand in “De Groote Weiver“, Industrieweg 1a, 1521 NA Wormerveer (telefoon 075 73 70 100). Zie ook de routebeschrijving op de site van De Groote Weiver (even naar beneden scrollen) of op Google Maps.

Of download de route om uit te printen en mee te nemen.

Ingang van De Groote Weiver Bij de pijl links

Details ter plaatse:

Rij voorbij Rijschool Preeker en ga dan rechts en meteen links af het parkeerterrein op vóór het complex. Loop vervolgens weer terug en ga links (richting brandweer) en meteen weer links richting gebouw. Aan het eind rechts het pad op (tussen het complex en het hek bij de brandweer) naar de achterzijde. De ingang is in de hoek (zie pijl).

Of:

Rij voorbij Rijschool Preeker én het eerste parkeerterrein én het REM eiland gebouw en ga voor de bocht rechts af het parkeerterrein op naast het complex. Loop vervolgens aan het eind van het parkeerterrein naar rechts langs de achterzijde van het complex. De ingang is in de hoek (zie pijl). Het is mogelijk dat het hek nog dicht is.  Rij dan terug naar het parkeerterrein vóór het complex.