Verkoop apparatuur uit nalatenschap Dirk PA3FMP

Na het overlijden van ons afdelingslid Dirk PA3FMP, heeft de familie gevraagd of de VERON afdeling Zaanstreek Dirk zijn apparatuur kan uitzoeken en verkopen. Fred en Hella helpen bij het uitzoeken en verkopen en Ivo verzorgt deze pagina. Een klein deel van de opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de VERON afdeling Zaanstreek, onze dank daarvoor.

Vanwege de beperkingen door corona, worden de spullen alleen on-line aangeboden via deze pagina, en zal er (voorlopig) geen verkoop op een afdelingsavond plaatsvinden.

Hieronder staat een lijst met spullen die te koop zijn, alle spullen zijn gebruikt. De laatste toevoeging is gedaan op 4 oktober 2021.

Bij interesse voor één of meerdere items, neem contact op via de mail ( hella-wessels@ziggo.nl ) voor een afspraak. Items zijn af te halen in Uitgeest tegen contante betaling.

 

Nr. Status Prijs Omschrijving Foto
49. Te koop € 18 MFJ 345T Kofferbakdeksel / 5e deur klem.
51. Te koop € 3 Voeding HP C2176A 30 V 400 mA.
52. Te koop € 3 Ac-dc adapter 12 V 400 mA.
55. nog 4 te koop

4  stuks VERKOCHT

€ 1,50

per stuk

8 stuks PL female  koppelstuk.
59. Te koop € 1,50 RF adapter BNC female Cinch male. 
60. Te koop € 5 Cinch audio adapter 1x male 2x female.
61. Te koop € 25 Digitale satelliet ontvanger Sat108 M7.
62. Te koop € 275 Snipe automatic flat satellite antenne.
Met montageplaat voor op de camper/caravan, is getest en werkt naar behoren. Instructie voor het monteren van de montageplaat op de camper/caravan is aanwezig.
64. VERKOCHT € 50 Alfa Network Wi-Fi Camp Pro kit, model R-36.
De Alfa Network CampPro Wifi set is de complete Wi-Fi oplossing voor campers, caravans en jachten. Als het aangeboden Wifi signaal niet toereikend is kun je het met deze set toch ontvangen, dit komt door de gevoelige antenne van 9dBi . Door de antenne te koppelen aan de meegeleverde router wordt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk draadloos te voorzien van internet, te denken aan je smartphone, tablet en laptop.