Kees van de Laak PA3CYE silent key

Silent key

OM Kees van de Laak (PA3CYE)

 

Wij ontvingen het bericht dat op 28 september ons afdelingslid Kees van de Laak (PA3CYE) uit Uitgeest plotseling was overleden. Hoewel Kees heel ernstig ziek was, had niemand verwacht dat het zo snel kon gaan. Hij wist dat hij niet meer beter zou worden, maar ondanks dat was hij toch nog aanwezig op de afdelingsbijeenkomst van september. Hij vertelde toen dat hij niet wist of hij de oktober bijeenkomst nog wel zou meemaken. Dat maakte een heel diepe indruk op ons.

Kees is 85 jaar geworden. Hij was een uitermate vriendelijke en rustige zendamateur. Je kon altijd een beroep op hem doen en het was slechts heel zelden “nee”.

Kees was een actief lid en een actief zendamateur, altijd bezig met de radiohobby. Jaren is hij lid geweest van ons afdelingsbestuur. Iedereen kent hem ook als rondeleider van de Zaanse Ronde op de zondagmorgen. Hij was een trouwe medewerker voor het maken van de convo. Bij de antenne-opbouw en -demontage en alle andere werkzaamheden die er nodig waren voor het PACC-contest clubstation was hij altijd aanwezig.

We zullen Kees missen.

De crematie vindt plaats op maandag 4 oktober om 12:00u in
Crematorium Alkmaar
Meerweg 11
1816 MG  Alkmaar

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe met dit verlies.

Namens het bestuur en de leden van de VERON afdeling A46 Zaanstreek.

 

Hieronder is de rouwkaart te vinden, klik hier voor een grotere PDF-versie.