Verkoping voor ZAZ-relais

Om de jaarlijkse kosten voor onze drie relaisstations te dekken, houden we op afdelingsbijeenkomst van woensdag 12 oktober een verkoping.

Kosten
We hebben vorig jaar een aantal acties ondernomen om de relais in stand te houden middels giften van verschillende leden, de spaarpot, elke bijeenkomst op de tafel. We zijn ondertussen een aardig eind op weg om het financiële gat voor 2023 te dichten. Maar er is niet genoeg en ook de komende jaren willen we de relais in stand houden.

Verkoping
Daarom organiseren we op 12 oktober een flinke verkoping van interessante amateurradio artikelen. Ieder lid moet maar eens rondstruinen naar spullen waar hij/zij van af wil. Een ieder die radio-artikelen wil inbrengen moet die op de bijeenkomst zelf meenemen en daar uitstallen op de tafels.

Het zou mooi zijn als er een foto wordt gemaakt van de aanbiedingen. Ook dient men een minimum prijs op te geven. De reden daarvoor is dat we van te voren een lijst maken van de in te brengen artikelen. Die lijst met minimum prijs en foto wordt op de website gezet. Van te voren kun je dus kijken waar je als koper interesse in hebt.

Geheel volgens traditie leidt Jan PD0SAO als veilingmeester dan de verkoping. 20% van de verkoopprijs gaat naar de relaisgroep, maar meer is van harte welkom!

Ivo (PA1IVO) beheert de webpagina over de verkoping. Bij hem kun je opgeven wat je ter verkoping hebt aan te bieden. Mail een omschrijving en liefst een foto, het percentage voor de afdeling (minimaal 20%) en de minimum prijs. Binnen een paar dagen staat de apparatuur dan in de lijst met een uniek veilingnummer. En ondertussen staan de eerste artikelen al op de webpagina!

Het reglement staat op de speciale pagina over de verkoping. Hier staat ook de lijst met artikelen, die continu bijgewerkt wordt.