Voorverkoop entreebewijzen DvdRA 2018

De Dag voor de RadioAmateur (DvdRA) is één van de grootste evenementen voor de Nederlandse radioamateur. Een bezoek aan de IJsselhallen in Zwolle is zeker de moeite waard: iets kopen op de onderdelenmarkt of bij de andere leveranciers, een lezing bijwonen, ideeën opdoen bij de zelfbouwtentoonstelling of gewoon wat oude bekenden ontmoeten. En kinderen of kleinkinderen kunnen natuurlijk meekomen om te solderen op het jeugdplein! Jong geleerd …..

Evenals voorgaande jaren bestaat voor VERON-leden de mogelijkheid om “vooraf” tegen het gereduceerde tarief van € 7,00 per persoon entreebewijzen te bestellen voor de DvdRA. Dit kan uitsluitend via de afdelingssecretaris (Kees,PA3HCA). Op de verenigingsavond van 12 september kunt u de kaartjes bestellen en betalen. Er is wel een minimum aantal, maar we verwachten dat dit makkelijk gehaald wordt.

Het is niet mogelijk om teveel bestelde entreebewijzen te retourneren (ook niet nog vóór de DvdRA). Het is niet alleen goedkoper per kaartje, u hoeft niet in de rij te gaan staan en u helpt de organisatie, omdat ze de voorraad kasgeld en muntgeld hiermee beter in de hand kunnen houden.

U kunt tot 26 september kaartjes bestellen en betalen bij Kees (PA3HCA). De kaartjes worden dan op de verenigingsavond van 10 oktober uitgedeeld.