Huishoudelijke jaarvergadering 2021 online

Bijeenkomsten online jaarvergadering
Vanwege de corona-maatregelen houden we dit jaar de huishoudelijke jaarvergadering van de VERON afdeling Zaanstreek “online”, dus 100% corona-veilig! De vergadering is op woensdagavond 24 maart vanaf 20:00 uur, de online zaal is open vanaf 19:30 uur. Leden die vooraf willen testen of alles werkt, kunnen dit doen op woensdagavond 10 maart vanaf 20:00 uur. Er is dan online ondersteuning om eventuele problemen te verhelpen. Dit is dan tevens een soort onderling QSO voor de aanwezigen die dat leuk vinden.

Zoom software
Voor deze online bijeenkomsten gebruiken we de “Zoom” software. Dit is gratis te verkrijgen voor deelnemers aan de jaarvergadering. Speciaal voor de jaarvergadering is er een pagina op onze website met uitgebreide informatie over het gebruik van Zoom:
https://a46.veron.nl/afdeling/online-bijeenkomsten/
Op deze pagina staat ook uitgelegd hoe relatief eenvoudig u al mee kan doen met de online vergadering, en wat tips over bijvoorbeeld het instellen van de microfoon en het “muten” tijdens de vergadering zelf.

Opgeven en inloggegevens
Om te zorgen dat alleen afdelingsleden deelnemen aan de online vergadering, dienen leden zich op te geven bij de secretaris van de afdeling via a46@veron.nl. U krijgt dan ook de benodigde inloggegevens voor Zoom toegestuurd. Deze inloggegevens zijn voor beide bijeenkomsten geldig (10 en 24 maart).