Online stemmen over voorstellen VR

Op de komende verenigingsavond van woensdag 14 april zouden wij de voorstellen voor de 81ste VERON verenigingsraad behandelen. Echter vanwege de corona-maatregelen zijn wij genoodzaakt ook deze activiteit online te houden. Net zoals bij de huishoudelijke jaarvergadering gaat dit via Zoom, zie hier de uitleg hoe dat gaat. De online bijeenkomst start om 20:00 uur, de online zaal is open vanaf 19:45 uur.

Deze online meeting is alleen voor de leden van de VERON afdeling Zaanstreek, en net zoals de huishoudelijke jaarvergadering moet u zich hiervoor wel eerst aanmelden. Stuur een email naar A46@veron.nl met de vermelding “Aanmelden on-line meeting voorstellen VR” en u krijgt dan de inloggegevens.

Bent u niet in de gelegenheid om aan deze online meeting deel te nemen, maar wilt u toch stemmen, stuur dan een email naar A46@veron.nl met de vermelding “Stemmen per email”. U krijgt dan een persoonlijke email waarop u via een reply uw keuze kan invullen. Uw keuze dient vóór 14 april 2021 19:00 uur bij ons ontvangen te zijn.

De zes voorstellen voor de verenigingsraad staan beschreven in de Electron nummer 4 van april 2021 op pagina 150 t/m 152, of op de site van de VERON.